Halálos fenyegetés

Blikk:2008.08.21 08

 

A szentendrei autóbaleset felelőse, K. Krisztián (17) még mindig nem kért bocsánatot a gyászoló családoktól....Szentendrén lincshangulat alakult ki, akinek a célpontja egy ártatlan fiú, mert egyezzik a monogramja a BNW-t vezetőjével....

A hír több megközelítésből is elgondolkoztató. Egyrészt elképesztő, hogy vannak olyanok, akik jogot formálnak maguknak a bosszúra. Ez az elkövetővel szemben is megengedhetetlen.

Szögi Lajos tanár halála intő példa arra, hogy minden eszközzel üldözni kell ezt a fajta magatartást.

Nyugodtan követ vethetnek rám! Meggyőződésem, hogy az elkövető maga is áldozat!

A kivagyiság áldozata!

Az igazi bűnösök a háttérben lapulnak. Maguk a szülők, akik kivagyiságból úgy gondolták normális dolog, egy 17 éves fiút jogosítványhoz juttatni. (Nem ez az elitélendő. Annak a felelőségnek a hiánya, amely képes felmérni, melyik gyerek kezébe adható volán.)

De nem csak jogosít biztosítottak neki, a párhetes jogosítványhoz dukált egy nagy teljesítményű BMW 530-as luxusautó is. Had lássa mindenki, hogy ők ezt is megengedhetik maguknak.

Mindössze egyetlen dolog kerülte el a figyelmüket, a nagy magamutogatással a saját fiúkat tették egy életre tönkre...Vagy talán tévedek, és ez ilyen családokban nem így működik?

 

 

Szerkesztői ajánlás:

 

Szórólapterjesztéssel foglalkozom 12 éve. A szórólap a kisvállalkozók legolcsóbb reklámja. Minden kisvállalkozónak ajánlom a cége reklámozásához. A SZÓRÓLAP KOMMANDÓ csak korlátozottan vállal szórólapterjesztést, ezért nem a céget reklámozom ezzel a bejegyzéssel, hanem annak a tudásnak a megszerzését, ami szórólap témában nélkülözhetetlen ahhoz, hogy vállalkozásának szórólap-reklámja eredményes lehessen.

SZÓRÓLAP KOMMANDÓ Szórólap linkgyűjtemény Szórólapterjesztés linkgyűjtemény Terjesztés linkgyűjtemény

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blikk-komment.blog.hu/api/trackback/id/tr99660734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása