Megfulladt a lányát mentő

                                  édesanya is

 Blikk újság: 2008.08.17.:

HAJDÚSÁMSON - Egy halastóban fürdő, 13 éves fuldokló lányát akarta kimenteni édesanyja, de ő is meghalt.

Ma a kétéves unokámat kellett kórházba vinni kivizsgálásra vírusos hasmenéssel. Amíg idegesen a hírekre vártam, belelapoztam az újságba, és a fenti cikket elolvasva párhuzamot vontam a fenti hír és az unokámmal történtek között.

Egy egyszerű helyzetben, szinte a kétségbeesés határát súrolja az aggódás a gyermek után. Nem történt tragédia, hisz némi kezelés, és el is felejtjük az egészet.

Nem értem!...Nem értem, hogy, akkor, amikor az elkerülhetetlen helyzetekben is féltjük, és aggódunk a gyermekeinkért, miért nem tesszük, akkor, amikor elkerülhető lenne a tragédiák bekövetkezése.

Egy szülőben, miért nem gyullad ki a vészlámpa halastóban fürdőző gyerekek láttán!? Soha nem fogom megérteni ennek hiányát!

Egy gyermek soha nem képes felmérni a rá leselkedő veszély mértékét. És, ha egy szülő, vagy más felnőtt sem képes erre, akkor hogyan várjuk el egy gyermektől?

Így válhat egy gyermek áldozattá:...A felelőtlen fenőttek áldozatává!

Szerkesztői ajánlás:

 

Szórólapterjesztéssel foglalkozom 12 éve. A szórólap a kisvállalkozók legolcsóbb reklámja. Minden kisvállalkozónak ajánlom a cége reklámozásához. A SZÓRÓLAP KOMMANDÓ csak korlátozottan vállal szórólapterjesztést, ezért nem a céget reklámozom ezzel a bejegyzéssel, hanem annak a tudásnak a megszerzését, ami szórólap témában nélkülözhetetlen ahhoz, hogy vállalkozásának szórólap-reklámja eredményes lehessen.

SZÓRÓLAP KOMMANDÓ Szórólap linkgyűjtemény Szórólapterjesztés linkgyűjtemény Terjesztés linkgyűjtemény

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blikk-komment.blog.hu/api/trackback/id/tr81619911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása