Újabb mentőautót

                               raboltak ki

Blikk: 2008.08.17.

Búnözők újabb mentőautót raboltak ki Budapest X. kerületében. Betörték az ablakot és elvitték a GPS-készüléket.

Régen, amikor én gyerek voltam, akkor volt egy fogalom:... ZsiványBecsület

Akkor talán nem is értettem mit jelent. A hír olvastán, arra kell gondolnom, hogy még a bűnözők körében is élt egy iratlan szabály, amit nem lehetett átlépni. Egy kis túlzással a búnözőknél is létezett egy erkölcsi kódex, amit illett betartani, ellenkező esetben a megvetés tüzében égett el a vétkes.

Mivé lesz a világ, ha már a bűnözőkből is kihal a "tisztesség" !?

 

 

Szerkesztői ajánlás:

 

Szórólapterjesztéssel foglalkozom 12 éve. A szórólap a kisvállalkozók legolcsóbb reklámja. Minden kisvállalkozónak ajánlom a cége reklámozásához. A SZÓRÓLAP KOMMANDÓ csak korlátozottan vállal szórólapterjesztést, ezért nem a céget reklámozom ezzel a bejegyzéssel, hanem annak a tudásnak a megszerzését, ami szórólap témában nélkülözhetetlen ahhoz, hogy vállalkozásának szórólap-reklámja eredményes lehessen.

SZÓRÓLAP KOMMANDÓ Szórólap linkgyűjtemény Szórólapterjesztés linkgyűjtemény Terjesztés linkgyűjtemény

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blikk-komment.blog.hu/api/trackback/id/tr66660726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása